Contact & informatie

Als uw cv-ketel niet meer goed werkt, helpt Eerstehulpbijstoring.nl om erachter te komen wat er mis is. Bij een storing van de cv-ketel is op het beeldscherm van de ketel een storingscode zichtbaar. Door op te zoeken wat deze code voor uw merk cv-ketel betekent, krijgt u stapsgewijs te zien wat u kunt doen om de storing te verhelpen. Vaak kunt u met behulp van de website het probleem zelf oplossen. Als dat niet mogelijk is, geeft de website aan dat u een vakman moet inschakelen.

Hoewel Eerstehulpbijstoring.nl met veel zorg is samengesteld, kan het voorkomen dat een storingscode van uw cv-ketel niet bekend is. Als u dit aan ons doorgeeft, passen wij de website meteen aan. Uiteraard krijgt u ook meteen antwoord op uw (storings)vraag. Voor vragen over de website of het doorgeven van een nog ontbrekende storingscode kunt u het contactformulier invullen.

Contactformulier

Over ons

Eerstehulpbijstoring.nl is een initiatief van Feenstra Verwarming. Feenstra heeft een lange en rijke geschiedenis op het gebied van cv-ketels. Sinds de oprichting in 1947 is het vakmanschap dat Feenstra onderscheidt in de markt. Feenstra is dan ook trots op haar ruim 1.700 medewerkers, waaronder gecertificeerde adviseurs en vakmensen. Zij zijn het die alle kennis en ervaring meedragen en dagelijks inzetten. Hun vertrouwde vakmanschap gecombineerd met een bedrijfsvoering die in alle opzichten up-to-date is.

Geeft onze tool aan dat er een expert naar uw cv-ketel moet kijken, kunt u Feenstra bellen: (088) 8455 055. Zij zullen in overleg met u een afspraak maken, zodat een monteur bij u langs komt om de storing te verhelpen.

Feenstra rekent daarvoor:
  • Voorrijkosten van € 75,00
  • Kosten voor het materiaal 
  • Kosten voor arbeidsloon volgens onderstaande tarieven (incl. btw) per kwartier:
    • € 22,75 (07.00 uur -19.00 uur)
    • € 28,25 (op zaterdag en door de week van 19.00 uur - 07.00 uur)
    • € 32,00 (op zon- en feestdagen)

Meer informatie vindt u op Feenstra.com of lees hier de Algemene Voorwaarden Serviceabonnementen.

Bekijk het privacy statement